Saturday, July 10, 2010

Barry M - Bright Purple

This post will be exceptional mostly in the Slovenian language.

Ta teden me je v nabiralniku pričakal lak Barry M, ki mi ga je poslala prijazna Maja iz spletne trgovine Ličila.si. Izbrala je odtenek Bright purple - kot da bi vedela, da padam na take odtenke.

Bright purple je moj prvi Barry M lak, ki me je zelo navdušil. Čopič ni prevelik, niti premajhen, omogoča enostaven nanos laka. V steklenički je 10 ml laka, cena pa znaša 4,45€ - lak je vreden vsakega centa.

Na spodnjih dveh slikah sta na kazalcu in prstancu 2 sloja, na sredincu in mezinčku pa 1. Že z enim nanosom je lak prekriven, vendar je barva svetlejša, z dodatnim nanosom pa barva dobi globino - tako imamo 2 laka v enem.

Sonce/Sun
Senca/Shade
Na tej sliki sem na vse nohte nanesla 2 sloja laka:
Sonce/Sun
Laka ne morem prehvaliti - všeč mi je, ker se zelo hitro suši, sveti se brez dodanega nadlaka, nobenih mehurčkov ni opaziti... Skratka - super je!

V moji mali zbirki lakov sem iskala lak, ki bi mu bil podoben. Našla sem le Essence - Dress to party, dodala pa še za vzorec Essence - Mr. Big.


Senca/Shade

Sonce/Sun
Nista si podobna! Bright purple je kremni, medtem ko Dress to party vsebuje bleščice. Essence se tudi dlje časa suši - za katerega bi se vi odločili? Imate raje kremne ali šimraste lake?

Če ste si ga zaželele, hitro v nakup na spletno trgovino Ličila.si, kjer najdete še veliko prelepih odtenkov in ostale Barry M kozmetike. Tudi sama si bom upam, da v kratkem privoščila še kakšen lak.

Hvala Maji in spletni trgovini Ličila.si za poslan lak! Moja WL se je že povečala, pa vaša?

For my international readers: Maja from Slovenian online store Licila.si sent me Barry M polish. I got Bright purple - as you can see is a creme purple polish, application is great, I totally love this color and I hope I'll get more Barry M polishes soon! I also add a comparison, there is no dupe, Dress to party has blue shimmer and it dries longer than Barry M. Number on pictures are the number of coats I use.

Do you own any Barry M polishes?

Have fun!

Xoxo,

Ivana

* The product in this post were sent to me by Ličila.si! For more information read my disclosure policy!

8 Comment(s):

 1. These colors are gorgeous. I love them. I own no Barry M's but really want. I'll have to check into MUA xx

  ReplyDelete
 2. ooo kok je lep <3 kaj pa morem naredit, da dobim njihov lakec? :)))

  ReplyDelete
 3. Lep je! Pa super primerjava, ravno sem ugotovila, da "rabim" Dress to party :)

  ReplyDelete
 4. @ Ansa: Thank you! I agree with you, colors are great. :) Barry M polishes are awesome, there are so many different color - my WL is bigger and bigger. <3

  @ With love, Ana.: Pošlji mail na maja@licila.si in povej, da si tudi ti želiš preizkusit lakec. :)) Nič težkega, Maja je ful prijazna! Ja se strinjam s tabo, lak je res lep! <3

  @ Helena (XOXO Parisky): Hvala. :P No super, da sem ti povečala WL. :P

  ReplyDelete
 5. @ Lacquer Ware for Tips and Toes: Thank you!! :)

  ReplyDelete
 6. ooo šele zdaj sem vidla. Hvala <3

  ReplyDelete
 7. @ With love, Ana.: Malenkost. :*

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to leave a comment here, I really apreciate every comment I get! Please do not spam my comments with the links to your blog, especially if you are here just to paste the link. Thank you for understanding!

Ivana*